tag:blogger.com,1999:blog-8325196437622014272.post8601023775927312533..comments2023-05-14T18:02:05.500+03:00Comments on PapunKakut: Ranskalaiset marengitPauliinahttp://www.blogger.com/profile/01493210306230920470noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-8325196437622014272.post-18171504150488108862013-02-11T22:29:32.703+02:002013-02-11T22:29:32.703+02:00Ei marenkien teko kauaa kestä, paitsi uunissa saav...Ei marenkien teko kauaa kestä, paitsi uunissa saavat olla melko kauaa. Nopeasti saa vain vatkaamalla valkuaiset ja sokerin kunnolla. Eli vähintään 5min sähkövatkaimella. Sen jälkeen voi lusikoida kekoja leivinpaperoidulle pellille tai pursottaa ruusukkeita. Sitten uuniin. Kannattaa kokeilla :)Pauliinahttps://www.blogger.com/profile/01493210306230920470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8325196437622014272.post-69558503353070662332013-02-04T18:50:37.559+02:002013-02-04T18:50:37.559+02:00En ole koskaan tehnyt marenkeja itse ja haluaisin ...En ole koskaan tehnyt marenkeja itse ja haluaisin vain tietää kauanko niiden tekemisessä kestää? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8325196437622014272.post-55367579914733750112012-08-02T15:08:44.756+03:002012-08-02T15:08:44.756+03:00Oih, tällainen ohje mullakin on ollut kateissa, ta...Oih, tällainen ohje mullakin on ollut kateissa, taidanpa napata sen tästä! =)<br />Mä ihan itken noitten blogien kohtaloa! Ihan melkeen mahdoton tehtävä saada sinne kuvat takaisin ja kattelin että jotkut on hommaan jo ryhtyneet, mä en saa edelleenkään ladattua yhtään kuvaa sinne että pääsisin alkuun.<br />Toiminimen perustaminen oli ihan piece of cake, eikä sitä välttämättä edes tarvittais kun tulot voisi ilmoittaa veroilmoituksessa muina tuloina. Mutta sitten piti tehdä ilmoitus elintarvikehuoneistosta ja omavalvontasuunnitelma ja hoidella nämä jutut kunnan terveystarkastajan kanssa. Hygieniapassikin mulla on suorittamatta vielä, se onneksi pitääkin suorittaa vasta 3kk kuluessa toiminnan aloittamisesta, niitä kun ei näin kesällä ole ollut oikein mahdollisuus suorittaa...Ellihttp://mantelikakkuja.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8325196437622014272.post-18694961841656580692012-08-01T10:04:28.108+03:002012-08-01T10:04:28.108+03:00Suklaiset on ihania, jos tykkää suklaasta :) Ja tä...Suklaiset on ihania, jos tykkää suklaasta :) Ja täydellisiä niistä saa, kun paistaa vain puol tuntia. Jäävät sisältä vähän sitkeiksi...<br /><br />Jä tähän voi käyttää tosi tummaakin suklaata, jos on kaappiin jääny lojumaan, makeutta löytyy marengeistakin kuitenkin.Pauliinahttps://www.blogger.com/profile/01493210306230920470noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8325196437622014272.post-40470155338847264502012-07-31T23:46:57.374+03:002012-07-31T23:46:57.374+03:00Mää tykkäsin kans tosta tavasta tehdä marenkeja ku...Mää tykkäsin kans tosta tavasta tehdä marenkeja kuumentamalla se sotku ensin. Maistuuko noi suklaiset hyvältä? Täytyy varmaan testata ittekki joskus.Maijahttps://www.blogger.com/profile/09190327991215895986noreply@blogger.com