Pakko leipoa jotain...
eli kehittelin siis reseptin tällaisiin
gluteenittomiin suolaisiin kekseihin.
Hyviä ovat, jos tykkää tattarin mausta!
Superhyviä voin kanssa
ja dipattuina.
Raikkaita kurkun siivun
ja puolikkaan kirsikkatomaatin kanssa :)
eli kehittelin siis reseptin tällaisiin
gluteenittomiin suolaisiin kekseihin.
Hyviä ovat, jos tykkää tattarin mausta!
Superhyviä voin kanssa
ja dipattuina.
Raikkaita kurkun siivun
ja puolikkaan kirsikkatomaatin kanssa :)
VOILEIPÄKEKSIT n.70kpl
2dl vettä
25g voita tai margariinia
vajaa 1tl aromisuolaa
1dl perunamuusijauhetta
2dl tattarijauhoja
Kiehauta vesi ja voi.
Lisää suola.
Lisää jauhot, sekoita ja painele palloksi.
Jäähdytä vähän aikaa.
Kauli taikina levyksi ja painele muotilla kuvioita.
(Tai pilko taikinasta pieniä paloja ja painele litteiksi.)
Leivinpaperoidulle pellille ja uunin keskitasolle, 200'C 8min.
2dl vettä
25g voita tai margariinia
vajaa 1tl aromisuolaa
1dl perunamuusijauhetta
2dl tattarijauhoja
Kiehauta vesi ja voi.
Lisää suola.
Lisää jauhot, sekoita ja painele palloksi.
Jäähdytä vähän aikaa.
Kauli taikina levyksi ja painele muotilla kuvioita.
(Tai pilko taikinasta pieniä paloja ja painele litteiksi.)
Leivinpaperoidulle pellille ja uunin keskitasolle, 200'C 8min.
2 kommenttia:
Joltain sivulta pompsahdin tännekin - hyviä gluteenittomia ohjeita - täytyypä pistää blogisi mieleen :) - tämä voileipäkeksikin mainion tuntuinen - pitänee kokeilla!
Mukavaa sunnuntaita!
Kiitos Ritva :) Kiva kun löysit blogiini!
Lähetä kommentti