lauantai 3. maaliskuuta 2012

Tahmakakku

...Sikke Sumarin ohjeella.
Eli taateli-suklaakakku kinuskikastikkeella.
Ohje löytyy Siken kirjasta Makeaa mahan täydeltä.
Ja netistäkin täältä.
Käytin pelkkiä taateleita 250g pakkauksen,
en siis luumuja ollenkaan.
Ja gluteenittomia jauhoja.
Laitoin taikinan kahteen pitkään kakkuvuokaan.






Pikkukakku syötiin heti lämpimänä...

Isompaan keitin kinuskin
Siken Lisa-äidin ohjeella.

Kakku on todella älyttömän hyvää!
Kinuskikastike kruunaa kaiken :)
Ohjeen mukaan tästä riittää 10-12hlölle.

Ja tätä tulee syötyä liikaa!
Oikeasti ihan pieni pala,
vahvan kahvin kera
riittäisi...
(Silloin kakusta riittäisi 20-30hlölle!)

...ja sitten ehkä vähän vielä ;)



5 kommenttia:

Sumi kirjoitti...

Onpas hyvän näköistä! Varmasti herkkua.

Pauliina kirjoitti...

Herkkua oli :) Ja vieraatkin tykkäsi! Kinuskikastikkeen teko oli tosi helppoa ja kastike oli todella hyvää :) Tästä tuli uusi LempiKinuskiKastikeResepti!

Elli kirjoitti...

Tää näyttää ja kuulostaa herkulta! Sit mä niin kateellisena kattelen noita sun macaronseja kun en itse uskalla kokeilla... ;)

Pauliina kirjoitti...

Elli, jos minä pystyn tekemään macaronseja, niin pystyt kyllä sinäkin :)

Luumukka kirjoitti...

Siken ohjeita googletellen löysin tänne.. ja täälläpäs kaikkea ihanan maistuvaa! :)