perjantai 11. kesäkuuta 2010

Kiroileva Siili kakku

Tupaantuliaiskakku Kiroilevan siilin fanittajalle :)



Kakun kanssa kävi vähän huonosti...
Saattoi arvata, kun samana päivänä leipoi pohjan,
täytti ja kuorrutti...
Tiedän...
Kakun leipomiseen menee 3päivää...ei yksi.
Ekana päivänä pohja.
Tokana kostutus ja täyttö.
Kolmantena koristelu.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, aivan mielettömän hauska! :D

Pauliina kirjoitti...

Kiitos :)

Yasu kirjoitti...

Vitsit on hieno. Kattelin googlesta näit kiroileva siili kakku kuvia, kun yrityksenä tehä ite sellanen täs joku päivä :) Pakko kysyy et miten ite laitoit ton tekstin tohon., meinaan et saman tien ku marsipaanin oot saanu oikeen muotoseks ku haluut, vai mikä ois parhain? =) (kiitos vastauksesta etukäteen)

Pauliina kirjoitti...

Kiitos Yasu :)
Marsipaanin kannattaa antaa kuivua (ainakin vähän), muuten väri voi levitä. Mutta kannattaa kokeilla marsipaanin kulmaan tai hukkapalaan, miten väri/elintarviketussi toimii.

Toivottavasti vastaus ehti ennen kakun tekoa :)

Pauliina kirjoitti...

Aika monesta kaupasta saa jo nopeammin kuivavaa sokerimassaa. Dr Oetkerin massaa myyvät ainakin K-kaupat... Eli, jos tulee kiire, niin sokerimassa kuivuu nopeammin ja maistuu ihan sokerille.

Yasu kirjoitti...

Kiitos vinkistä =)