sunnuntai 30. toukokuuta 2010

... ja pala suklaakakkua

Tein Hanna Välitalon kirjasta,
Silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua,
suklaakakun.

Tein gluteenittomana.
Tuli ruma, mutta hyvä ja rasvainen!
Olisi ollut todella hyvää kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa :)







Suklaakakku

200g tummaa suklaata
200g voita tai margariinia
3 munaa
1,5dl ruokosokeria
1tl merisuolaa hienonnettuna
2dl jauhoja

Sulata suklaa ja voi kattilassa.
Sekoita munat ja sokeri kulhossa.
Lisää jauhot ja suola muna-sokeri seokseen.
Lisää suklaa-voi-sula.
Voideltuun vuokaan ja 175'C 30min.

Helpon kuorrutuksen saa laittamalla kuuman kakun päälle
suklaapaloja ja tasoittamalla sulamisen jälkeen.
Käytin Pandan Toffeetäytteistä suklaata, mmmm.

Huom! Gluteenittomat jauhot kannattaa sihdata joukkoon :)

2 kommenttia:

lallatilaa kirjoitti...

hyvä idis toi, että kuuman kakun päälle suklaapaloja!

Pauliina kirjoitti...

niin munkin mielestä :)
Idea oli suoraan kirjasta.
Mutta on kyllä hyvä, nopea kakku, jos tulee yllätysvieraita.