Tein Hanna Välitalon kirjasta,
Silmukoita, siksakkia ja pala suklaakakkua,
suklaakakun.
Tein gluteenittomana.
Tuli ruma, mutta hyvä ja rasvainen!
Olisi ollut todella hyvää kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa :)
Suklaakakku
200g tummaa suklaata
200g voita tai margariinia
3 munaa
1,5dl ruokosokeria
1tl merisuolaa hienonnettuna
2dl jauhoja
Sulata suklaa ja voi kattilassa.
Sekoita munat ja sokeri kulhossa.
Lisää jauhot ja suola muna-sokeri seokseen.
Lisää suklaa-voi-sula.
Voideltuun vuokaan ja 175'C 30min.
Helpon kuorrutuksen saa laittamalla kuuman kakun päälle
suklaapaloja ja tasoittamalla sulamisen jälkeen.
Käytin Pandan Toffeetäytteistä suklaata, mmmm.
Huom! Gluteenittomat jauhot kannattaa sihdata joukkoon :)
2 kommenttia:
hyvä idis toi, että kuuman kakun päälle suklaapaloja!
niin munkin mielestä :)
Idea oli suoraan kirjasta.
Mutta on kyllä hyvä, nopea kakku, jos tulee yllätysvieraita.
Lähetä kommentti