Löysin reseptikätköistäni vanhan ohjeen.
Peräisin entisen työkaverini vaimolta 10 vuoden takaa :)
Työkaverilla oli tätä usein töissä eväänä.
Oli pakko testata gluteenittomana
ja TOIMII :)
Peräisin entisen työkaverini vaimolta 10 vuoden takaa :)
Työkaverilla oli tätä usein töissä eväänä.
Oli pakko testata gluteenittomana
ja TOIMII :)
***
Tonnikalapiirakka
Pohja
100g voita tai margariinia
2dl jauhoja (laitoin 3/4dl tattarijauhoja ja loput vaaleaa jauhoseosta)
1dl juustoraastetta
1/2dl vettä
Täyte
2prk tonnikalaa
Kuorrutus
3munaa
1dl ruokakermaa
1prk smetanaa
1dl juustoraastetta
valkopippuria
suolaa
tilliä
Nypi pohjan aineet sekaisin.
Painele piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Pistele pohja haarukalla ja paista 200'C 10min.
Sekoita kuorrutuksen aineet sekaisin.
Levitä tonnikalat esikypsennetyn pohjan päälle.
Lisää kuorrutus.
Paista 200'C 20min.
3 kommenttia:
Aika herkulta vaikuttaa :)
Kyllä, mieto maku, sopii lapsillekin :) Ja kylmänäkin hyvää, sopivaa siis retkelle ja evääksi töihin. Ja ihaninta salaatin ja chilikastikkeen kanssa :)
Kiva, kun löysit mun blogikilpailun ja otit osaa. =)
Sun blogi onkin ihan huippu, kun mun sukulaisten joukosta löytyy keliaakikkoja. ;)
Viikonloppuja! =)
Lähetä kommentti